VHG  |  Ondernemer  |  Nieuws  |  Artikel

Skip Navigation Linksdefault

"Voor ondernemers in het groen"

d7c6722a-7cb5-436c-a964-1805082190c7

VHG Nieuws

Nieuws en actualiteiten. Blijf op de hoogte van alle relevante thema's.

Inhoudseditor

In memoriam Bert Gijsberts

do 18 jan 2024

Met droefenis hebben wij kennisgenomen van het overlijden van onze voormalige bestuursvoorzitter en VHG-lid Bert Gijsberts op 16 januari jongstleden. Bert was een bevlogen en gerespecteerd ondernemer, bestuurder en politicus.

Bert was directeur van Boogaart Almere, voorzitter van de Almeerse VVD-fractie en door de jaren heen ook bestuurlijk actief voor diverse ondernemers- en brancheverenigingen, waaronder Koninklijke VHG. Jarenlang heeft hij zich vanuit verschillende functies ingezet voor de belangen en (door) ontwikkeling van de groene sector en onze vereniging. Vanaf 2007 tot en met najaar van 2012 was hij voorzitter van ons bestuur. Gedurende zijn periode als bestuursvoorzitter heeft hij zich nadrukkelijk ingespannen om de verenging en de sector door een kredietcrisis, economische recessie en enkele strenge winters heen te loodsen.

In 2000 kreeg hij de hoogste onderscheiding van de gemeente Almere, de Bonifatiusspeld, vanwege zijn ambassadeurswerk voor de stad. In 2008 werd Bert koninklijk onderscheiden en benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau. Bert ontving deze onderscheiding voor zijn brede inzet en maatschappelijke verdiensten voor ondernemers in het algemeen en groene ondernemers in het bijzonder.

Met diep respect en dankbaarheid denken wij terug aan zijn inzet en betrokkenheid. Iedereen die met Bert heeft gewerkt, waardeerde zijn inbreng. Bovenal was hij een sociaal en prettig mens.

Ons medeleven gaat uit naar zijn echtgenote, zijn kinderen en kleinkinderen. Wij wensen iedereen veel sterkte toe met dit verlies.

De rouwkaart is hier​ te vinden. De nabestaanden stellen het op prijs om condoleances en herinneringen te delen op de herinneringspagina.

Gerelateerde tags

Personeel

Naar alle nieuws

VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
T 085 330 77 00
E info@vhg.org

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Direct inschrijven voor de nieuwsbrief